Alla inläggNyhetsbrev

Nyhetsbrev april 2020

Nyhetsbrev från Nya Ramstiftelsen – april 2020

 

Hej!

Mycket har förändrats sen det förra nyhetsbrevet. Som säkert alla förstår, måste vi skjuta på den årliga träffen, som skulle varit den 12-14 juni. En hel del av det vi aviserade om i kalendariet har fått skjutas upp, som träffar för chakraflödesmassörer, drömlärare och kontaktpersoner. Du kan läsa om den årliga träffen med nya datum 14-16 augusti, längre ned i nyhetsbrevet.

Det är ovisst hur länge pandemin kommer fortsätta att påverka oss så att vi inte längre kan mötas som vi är vana vid. Men i likhet med tussilagon på bilden, som letat sig fram ur trädroten, ser vi fram emot ny växt. Ambres har under alla år talat med oss om Enaren, där vi går från “jag” till ett “vi”-medvetande”. Enaren kommer utvecklas till Fridsfursten. I dagens kris, ser vi fler och fler som ställer upp för varandra.

Utdrag ur Stures bok: Möte med Ambres:

“Låt det uppstå en vi-medvetenhet, och låt det inte bara gälla dem, som befinner sig inom detta land utan låt det sprida sig! Jag har sagt tidigare att Enaren kommer från Norden. Kristus säger: ”Jag är inte Fridsfursten. Under min era kommer fäder att strida mot söner, söner mot fäder, nation mot nation, men sedan kommer Fridsfursten vandrande på skyarna.” Enaren är född och befinner sig i tonåren. Den kommer i mångfald, förskräcklig att skåda, ty den är orädd. Den är inte rädd för livet och inte heller för döden, ty den vet att det finns inget liv och ingen död i den gamla bemärkelsen utan allt är ett tillstånd av olika frekvenser.

 Enaren är kärleksfull, den enar och förenar.”

 “Planeten är er moder. Den ger er föda, den ger er värme. Älska den och var rädd om den! Värna om den!”

 Simenos bön

Här är en bön från Simeno, som är från 2019, men som passar likaväl idag:

“Moder fader, det är inte så lätt att ge en välsignelse – att be en bön, för vi vet inte egentligen vad vi ber om, annat än stöd till en idé, en vision, någonting som på sikt ska fullbordas och att vi befinner oss i begynnelsen på resan. Man skulle kunna likna dem vid pionjärer som drar ut på prärien för att finna god jord. De har vilja och någonting så förunderligt som kärlek. Moder fader – följ med, gå vid vår sida tillsammans med dem. Fyll dem så de orkar gå vägen och ge dem er välsignelse. Vi vill välsigna dem i ert namn i era barns namn och den heliga andens namn.” Simeno 2019

Nya datum för årlig träff med Ambres förmedling, 14-16 augusti 2020

Den årliga träffen i Frykenbadens camping som skulle varit den 12-14 juni har vi nu fått skjuta på. Nya datum är den 14-16 augusti. Vi börjar på fredagen klockan 17.00 och avslutar söndag före lunch. Fredagskvällen är vikt för information från styrelsen för Nya Ramstiftelsen, men resten av tiden står Åsa-Marit, Anne-Margrete och Eirik för programmet. Detta är naturligtvis under förutsättning att vi återigen kan resa och samlas som vanligt.

OBS nya rutiner för hur du anmäler dig till den årliga träffen!

Magnus i Frykenbaden vill att styrelsen för Nya Ramstiftelsen hanterar anmälningar till boende och vilka som vill bo tillsammans. Det betyder att du inte ska kontakta Magnus utan bara oss på info@nyaramstiftelsen.se. Där anmäler du både deltagande till mötet och boende. Tänk på att om du hyr en stuga, så meddela vilka du ska dela stugan med. När alla har anmält sig och Magnus får listan, så fördelar han stugorna.

Om du anmält dig till juni och vill vara med i augusti, behöver du höra av dig för att bekräfta det! 

Du kan läsa på hemsidan www.frykenbaden.se  men du bokar dig inte där.  Även om du har annat boende, så behöver vi din anmälan till mötet.

Nya datum för kontaktpersonsmötet

Kontaktpersonsmötet som skulle ägt rum i mitten av april är nu flyttad till 13,14 augusti i anslutning till den årliga träffen. Mötet handlar om att inspirera varandra inför den fortsatta verksamheten.

Hemsidan

Som vi meddelade i det förra nyhetsbrevet är hemsidan omarbetad med nya texter. Kom ihåg att gå in på hemsidan emellanåt. Inför påsken var rea på Stures gripande bok Jehosua. Läs Wilhelms upplevelse av boken på hemsidan.

Nu är det hemsidan nyaramstiftelsen.se som gäller, framöver är det enbart nyhetsbrev med information från styrelsen för Nya Ramstiftelsen som kommer att mailas ut. Nu ligger, som alla vet, möten och andra aktiviteter, som innebär att människor träffas nere, men om du planerar något framöver som rör Ambres förmedling och vill annonsera, hör av dig till info@nyaramstiftelsen.se.

  • Du som anordnar kurser, möten med mera som rör Ambres förmedling kan informera om det med en annons i Programmet på hemsidan. Det är önskvärt att du som annonserar lägger en gåva till stiftelsens gåvokonto, se info-rutan nedan.
  • Om du vill annonsera som handledare eller massör på Handledarsidan, så kostar annonsen 500 kronor inklusive moms per kalenderår. Du anmäler dig till info@nyaramstiftelsen.se

Frågor om förmedlingen

Har du frågor om träffar, aktiviteter eller kurser, fråga gärna en kontaktperson. De finns listade på hemsidan: https://www.nyaramstiftelsen.se/kontaktpersoner/

Har du en fråga till stiftelsen, maila info@nyaramstiftelsen.se

Ta hand om dig!

Med kärlek!

Styrelsen i Nya Ramstiften genom Annika

Styrelsen för Nya Ramstiftelsen: Annika Waldenström, Borit Åkerberg, Gabriella Gordon, Hans Abrahamsson, Hans Thore Karlsrud/Norge, Marianne Persson, Rolf Gransvik och Sture Johansson. 

Ladda ned som pdf:   Nyhetsbrev april 2020

 

Dela detta: