Alla inläggNyhetsbrev

Nyhetsbrev maj 2020

Nyhetsbrev från Nya Ramstiftelsen – maj 2020

 

Hej!

 

Våren visar sig från sin vackraste sida, fast aprilvädret dröjt sig kvar långt in i maj. Häromdagen fick vi meddelande från Simeno att hon inte kommer framträda mer. Vi är tacksamma för den tid hon varit med oss efter att Ambres lämnade. Simeno var den som öppnade “instrumentet” och var också den som stängde, som det var sagt från början.

Förmedlingens kontaktpersoner i olika områden kommer att bjudas in till samtal på en on-line träff tisdag den 26 maj klockan 18.00. Mötet ska handla om att inspirera varandra inför den fortsatta verksamheten. Det finns plats för 25 personer så några fler kan delta. Om du är intresserad av att vara med på samtalet, maila oss senast 24 maj på info@nyaramstiftelsen.se. Först till kvarn!

Här är citat från Simeno angående den rådande situationen

Vi ser faktiskt fram lite emot den pandemi som för närvarande sveper över planeten. Pandemin ser för väldigt många som en fasansfull hydra som inte gör någon glad över huvudtaget utan bara medför död, fördärvelse, ekonomisk ruin, men då tänker man väldigt, låst ekonomiskt.

Då betraktar man livet som en ekonomisk institution. Men människor måste lära sig att samarbeta på ett helt annat sätt och grunden finns faktiskt till det nu. Många små rörelser börjar att röra på sig. Människors empati vaknar till liv mer och mer. Fler och fler inom själva rörelsen börjar att reflektera över sina liv. Börjar också att betrakta vad var det som vi har fått i ränta på vår insättning i den kosmiska banken. Jo vi har fått kunskapen, vi har fått lugn. Våra liv fick plötsligt ett annat värde. Det var som det vidgade sig. Jag var inte ensam längre, utan vi var många som vandrade tillsammans. Målet förflyttade sig hela tiden och så ska det vara.

Kära älskade vänner, vi ser på vad som sker ur den här pandemin som ni kallar Corona. Syftet med Corona vet jag inte, men i Moder Fader Guds stora förrådshus kastas ingenting och vägarna är faktiskt outgrundliga ibland.

 Under hela denna tid har det varit väldigt tyst när det gäller kombinationen mellan människa och natur. Det talas väldigt mycket om att det är renare luft, ja det är det. Ni är en del utav denna natur som ni betraktar. Allt vad ni gör, även vi naturligtvis, kommer att ha en återspegling på oss själva. Det är ungefärligen som de allra flesta esoteriska varelser, även Kristus naturligtvis, det man gör mot en av dessa mina minsta gör man också mot mig och dig själv. Men det har vi missat någonstans, och mig själv. Man slutar att samarbeta med naturen om man slutar att samarbeta med planeten och ser den som en otrolig kassakista. Då kommer man långsamt att gräva sin egen grav, för planeten själv står till buds, den blöder. Den blöder. Vem ska då förändra den? Människan naturligtvis som hoppar jämfota på dess yta och förhärligar sig själv. Det är väldigt mycket som man har att göra.

 Simeno april 2020

Datum för årlig träff med Ambres förmedling, 14-16 augusti 2020

Den årliga träffen i Frykenbadens camping planeras till den 14-16 augusti, med start fredag klockan 17.00 och avslut söndag före lunch. Trots den rådande situationen hoppas vi ändå att det ska vara möjligt att genomföra träffen. Eftersom föreskrifterna inte tillåter större samlingar än femtio personer behöver vi naturligtvis sätta den gränsen för antal deltagare. Det finns fortfarande några platser kvar, men eftersom platserna är begränsade är det viktigt att du som vill vara med snarast anmäler dig till info@nyaramstiftelsen.se.

Du ska inte anmäla ditt boende till Magnus, utan du anmäler både deltagande till träffen och boende till Nya Ramstiftelsen. När alla har anmält sig och Magnus får listan, så fördelar han stugorna. Eftersom det varit en liten osäkerhet, med några anmälningar, är det fint om alla skickar in sin egen. Tala om vilka du önskar dela stuga med, om du inte redan gjort det.

Du kan läsa på hemsidan www.frykenbaden.se  men du bokar dig inte där.

Även om du har annat boende, så behöver vi din anmälan till mötet.

Hemsidan

Kom ihåg att gå in på hemsidan nyaramstiftelsen.se. Aktiviteter och kurser ligger förstås fortfarande nere, men du kan till exempel se våra kampanjpriser på Stures inspirerande böcker. Köp tre böcker och betala för två.

Påminner om att om du planerar något framöver som rör Ambres förmedling och vill annonsera, hör av dig till info@nyaramstiftelsen.se.

  • Du som anordnar kurser, möten med mera som rör Ambres förmedling kan informera om det med en annons i Programmet på hemsidan. Det är önskvärt att du som annonserar lägger en gåva till stiftelsens gåvokonto, se info-rutan nedan.
  • Om du vill annonsera som handledare eller massör på Handledarsidan, så kostar annonsen 500 kronor inklusive moms per kalenderår. Du anmäler dig till info@nyaramstiftelsen.se

 

***********************

Om du vill hjälpa till och stödja Ambres förmedling använd bankgirokontot för gåvor: Bankgiro 234-6401 Nya Ramstiftelsen eller bankkonto 8336-013091133-2.

På hemsidan går det bra att använda kreditkort för att ge en gåva: https://www.nyaramstiftelsen.se/gavor/

Från utlandet: IBAN: SE7180000833600130911332 BIC: SWEDSESS. Skriv att det är en gåva, förslagsvis: Gåva + namn.

Varmt Tack!

***********************

Frågor om förmedlingen

Har du en fråga till stiftelsen, maila info@nyaramstiftelsen.se.

 Kom ihåg att maila till Stiftelsen och inte till Sture direkt!

Sture har också tillgång till den informationen.

 Har du frågor om träffar, aktiviteter eller kurser, fråga gärna en kontaktperson. De finns listade på hemsidan: https://www.nyaramstiftelsen.se/kontaktpersoner/

 

Med värme och önskan om en fortsatt skön vår!

Styrelsen i Nya Ramstiften genom Annika

Styrelsen för Nya Ramstiftelsen: Annika Waldenström, Borit Åkerberg, Gabriella Gordon, Hans Abrahamsson, Hans Thore Karlsrud/Norge, Marianne Persson, Rolf Gransvik. Stiftare Sture Johansson.  

 

Om du inte vill ha vidare information från förmedlingen sänd ett mejl till info@nyaramstiftelsen.se och meddela oss.

Ladda ned som pdf:   Nyhetsbrev maj 2020

Dela detta: