Bilder

Bilder

Värmlands bokfestival

Den 22:a och 23:e november 2019 gick Värmlands bokfestival av stapeln. En festival som innehåller allt från traditionell litteratur och föreläsningar till spelkultur, serier och praktiska workshops. Målet är att de flesta ska hitta något som passar dem. Nya Ramstiftelsen var på plats med ett bokbord och den nya boken "Drömmandets Natur". Annika, Rolf, Sari och David hjälpte till och Annika och Sari höll ett föredrag. Positiva dagar med givande möten!

Verktygsutbildning Steg 1

Så här glada var elever och lärare efter en Verktygsutbildning Steg 1 som hölls på Häverö Kursgård i maj 2019!

HarmoniExpo våren 2019

Vi var på HarmoniExpo i Solna 30-1/3 2019 för tredje gången med ett bord med bok- och DVD-försäljning. Jannika Strååt höll ett föredrag med titlen “Var tog den stora varsamheten vägen?”.

HarmoniExpo hösten 2018

Kungälv 2018

Den 15-17 juni 2018 samlades ett 90-tal personer från Sverige och Norge på Nordiska Folkhögskolan i Kungälv för att umgås och samtala om framtiden för Ambres förmedling. Ambres gav också två teachingar, som alltid tänkvärda. Lördag kväll bjöd Jeja, Per, Andreas, Åsa med flera på musik och uppträdanden, till allas glädje. Tankar och samtal löpte genom dagarna och vi ser fram emot nästa träff.

Från Nya Krukan

© Nya Ramstiftelsen