Hyr video online

Hyr video online

En teaching med Simeno, 2019

Innehåll

Den 12:e oktober 2019 i Karlstad, hade Simeno sin troligen sista offentliga teaching. Hon talade om rörelsen som växt fram kring förmedlingen under åren. Att Simeno och Ambres nu lämnar över stafettpinnen till rörelsen i och med att de inte kommer att förmedla sig igen – att rörelsen är förmedlingen och det är rörelsen som ska föra den vidare, och mycket mer. Längd 1 tim 40 min.

Hyr

Hyr teachingen och se den i din mobil, surfplatta, webbläsare eller TV om den är ansluten till Internet. Pris 45 kr, du kan se den under 30 dagar.

Köp

Det går även att köpa teachingen och ladda ner som MP4-fil, du finner den i Butiken.

Två teachingar med Ambres, 2015

Innehåll

Under två teachingar talar Ambres fritt om sin förmedling som firade 40-årsjubileum i september 2016. Han ger en bakgrund och fördjupar olika områden inom esoteriken som han menar i grund och botten handlar om livet självt. Ambres vill få människor att blicka inåt i sig själva och upptäcka att där finns “en annan riktning och en annan värld”. Han talar också om det sista steget i förmedlingen som han kallar ”vägen hem”.

Hyr

Hyr två teachingar och se dem i din mobil, surfplatta, webbläsare eller TV om den är ansluten till Internet. Pris 35 kr, du kan se dem under en månad.

Du kan också hyra en teaching i taget. Pris 19 kr per teaching, du kan se den under 7 dagar.

Köp

Det går även att köpa teachingarna på DVD, du finner dem i Butiken.

Tre teachingar med Ambres, 2013

Innehåll

Ambres började förmedla sig 1976 och höll på till 2018. Detta är den tredje video-inspelningen som innehåller tre teachingar med Ambres. Platsen är Sturegården i Värmland som vid tidpunkten var huvudsätet för Ambres förmedling.

Ambres kunskap sträcker sig över ett stort spektra. Han är noga med att påpeka att den esoteriska läran inte får bli en flykt från det yttre livet utan handlar om livet i sin helhet. Han lotsar oss fram genom de ofta svåra passagerna i den esoteriska läran och får oss att uppleva och se vilka fantastiska rikedomar vi bär.

I denna inspelning lyfter han fram svar på gruppens frågor. Frågor som rör ett stort område i den esoteriska läran, men som framför allt handlar om livet självt.

Hyr

Hyr tre teachingar och se dem i din mobil, surfplatta, webbläsare eller TV om den är ansluten till Internet. Pris 55 kr, du kan se dem under 30 dagar.

Du kan också hyra en teaching en i taget. Pris 19 kr per teaching, du kan se den under 7 dagar.

Dela